نمایش فیلم‌های توقیفی عبدالرضا کاهانی و کمال تبریزی در جشنواره «هنر زنده است»

تازه ترین اطلاعات تخصصی تکنولوژی و کامپیوتر را در اینجا جستجو کنید.

نمایش فیلم‌های توقیفی عبدالرضا کاهانی و کمال تبریزی در جشنواره «هنر زنده است»

نمایش فیلم‌های توقیفی عبدالرضا کاهانی و کمال تبریزی در جشنواره «هنر زنده است» https://maanews.ir/نمایش-فیلم‌های-توقیفی-عبدالرضا-کاهان/ اخبار ما Tue, 12 Jan 2021 20:58:48 0000 فرهنگی https://maanews.ir/نمایش-فیلم‌های-توقیفی-عبدالرضا-کاهان/ به گزارش خبرگزاری اخبار ما ، نشست خبری جشنواره “هنر زنده است” با حضور بهروز غریب پور (رئیس شورای سیاسی و دبیر گروه تئاتر) ، مازیار رضاخانی (مدیر جشنواره و عضو شورای سیاسی) ، کمال تبریزی (دبیر گروه سینما) ، فردین خلعتبری (دبیر گروه موسیقی) ، سیف الله صمدیان (نماینده گروه هنرهای دیجیتال) ، محمود …

به گزارش خبرگزاری اخبار ما ، نشست خبری جشنواره “هنر زنده است” با حضور بهروز غریب پور (رئیس شورای سیاسی و دبیر گروه تئاتر) ، مازیار رضاخانی (مدیر جشنواره و عضو شورای سیاسی) ، کمال تبریزی (دبیر گروه سینما) ، فردین خلعتبری (دبیر گروه موسیقی) ، سیف الله صمدیان (نماینده گروه هنرهای دیجیتال) ، محمود کلاری (دبیر گروه هنرهای دیجیتال) و رضا کیانیان (عضو شورای سیاستگذاری) ، امروز (سه شنبه ، 14 ژانویه) در محل تئاتر برگزار شد. باغ کتاب در تهران.

بهروز غریب پور در ابتدای جلسه گفت: روز گذشته در خدمت آقایان صالحی ، حسینی و سایر مقامات وزارت ارشاد بودیم و اتفاق خارق العاده ای که برای وزیر در این جلسه افتاد این بود که بخش خصوصی به مصوبه های تعیین و اداره این وزارتخانه اعتماد نمی کردند. “ما سعی کردیم در این دوره دشوار و مسدود کننده آستین بالا بزنیم و کاری کنیم که فضای هنری لازم باشد.”

این کارگردان تئاتر یادآور شد: همانطور که می دانید تئاترها و سینماها تعطیل هستند و پله های جلوی ما شکسته شده یا پله هایی وجود دارد که به نظر قابل اعتماد ضعیف هستند. در این شرایط ما تجربه جدیدی را شروع کردیم. در مارس سال گذشته ، آقای مازیار رضاخانی ، یک فرد باتجربه در برگزاری جشنواره های غیر دولتی ، این جشنواره را به من پیشنهاد داد و از آن زمان ما در حال کار برای ایجاد یک نهاد در بخش خصوصی با حمایت معنوی وزارت ارشاد هستیم. “این جشنواره جامع حرکتی است که از خانواده ای از هنرمندان شکل گرفته است و امیدوارم به ما در پوشش آن کمک کنید تا بتوانیم موفق شویم.”

کمال تبریزی همچنین در ادامه جلسه گفت: “تمرکز ما در قسمت سینما در این جشنواره جوانان است. استعدادهایی که ممکن است در جشنواره های دیگر دیده نشوند. این البته به این معنی نیست که افراد دیگر نمی توانند در این رویداد شرکت کنند.” ما مطمئناً از حضور پیشکسوتان استقبال می کنیم. “

وی گفت: “سو mis تفاهم نمایش بسیاری از فیلم های ساخته شده توسط هنرمندان نیست.” “ما باید اجازه دهیم فیلم ها نمایش داده شوند تا حق رأی داشته باشیم.”

مکانی برای دیدن هنرمندان جوان

نفر بعدی رضا کیانیانا بود که با اشاره به عضویت در جشنواره هنرهای زنده که اکنون موتورش روشن است ، گفت: “این جشنواره به افرادی که هرگز نمی بینند اجازه می دهد. چند گروه موسیقی زیرزمینی داریم که هیچ اشتباهی انجام نمی دهند و آیا این نام ها به زیر زمین رفته است؟ یا چند کودک تئاتر کوچک در شهر داریم که جایی غیر از جشنواره آتش ندارند؟ “یا بچه های کوچکی که فیلم کوتاه می سازند و دیده نمی شوند.”

این بازیگر سینما و تئاتر ادامه داد: “جدا از این دامنه بزرگ ، بخش دیگری به نام هنر دیجیتال وجود دارد که کارهای خوبی انجام می دهد. کسانی که جایی برای دیدن آنها ندارند.” من به جشنواره پیوستم زیرا در اینجا کسانی هستند که این کار را نمی کنند آنها می بینند که شانسی برای دیده شدن دارند. “

فردین خلعتبری در ادامه این مراسم اظهار داشت: موسیقی غیرقانونی وجود ندارد و جشنواره زنده هنری به سمتی می رود که همه نوازندگان بتوانند در آن هنرنمایی کنند. در زمینه موسیقی حرفه ای متاسفانه هیچ رقابتی وجود ندارد ، اگر افراد حرفه ای از سایر زمینه ها وارد جشنواره های مختلف شوند و به راحتی رقابت کنند با جوانان. اما بسیاری از متخصصان موسیقی تمایلی به رقابت در این راه ندارند. “ما در این بخش بخشی غیررقابتی خواهیم داشت تا از حضور هنرمندان جوان اما حرفه ای در جشنواره محروم نشویم.”

سیف الله صمدیان با اشاره به بخش هنر دیجیتال گفت: “من می خواهم یک کار غیرقانونی جهانی انجام دهم و از هنر هشتم هنر دیجیتال نام ببرم.” چه بخواهیم و چه نخواهیم ، هنر دیجیتال در هنر جای خود را پیدا کرده و همه رشته های قبلی را در دل خود جای داده است ، اما با رویکرد و کارآیی جدید ، به همین دلیل بسیار خوشحالم که این اتفاق افتاده و این حرکت در دوره اول جشنواره موفق شد. دیده شدن. “امیدوارم همه کمک کنند جشنواره با تمام نقایص خود ادامه یابد.”

جایزه ویژه برای رسانه های انتخاب شده برای فیلم

سپس محمود کلاری ، که به طور مجازی در جلسه حضور داشت ، در یک ویدئو کوتاه خطاب به حاضران گفت: “این جشنواره تلاشی برای ایجاد فضایی است که دیگران می توانند کارهای هنرمندان را بشنوند و درباره آنها نظر دهند و از دیگر محصولات فکری این عزیز اظهار نظر کنند ، آنها می توانند یک جشنواره بی عیب و نقص برگزار کنند. با این حال ، دور اول بسیار متنوع است و مشکلات آن به طور طبیعی کم کم ظاهر می شود. “همچنین یک پدیده هنر دیجیتال در حال ظهور وجود دارد که امیدوارم بتواند در دوره های آینده بهبود یابد.”

مازیار رضاخانی در ادامه جلسه گفت: “یکی از جالبترین قسمتهای هر جشنواره گفتگوی بین کارکنان جشنواره و فعالان رسانه ای است. جایی که می تواند نقطه اوج باشد که به قلم روزنامه نگاران و منتقدان بستگی دارد.” در قسمت سینما ، برنامه ای که با آقای کمال تبریزی داشتیم دعوت از 110 رسانه برای آمدن و اعطای جایزه ویژه به فیلم منتخب است. “

وی گفت: “این اولین بار است که دبیرخانه جشنواره با هنرمندان تماس می گیرد.” دبیرخانه مستقیماً با هنرمند تماس گرفته و وی را برای حضور در جشنواره ما دعوت می کند. این نشان می دهد که هنر زنده است. “ما امیدواریم که این رویداد تأثیرگذار باشد.”

بابک بادکوبه ، حامی جشنواره گفت که خانواده وی بیش از صد سال است که درگیر هنر هستند. وی گفت: “یک جنگل تلاش نمی کند که یک جنگل باشد یا یک دریا باشد زیرا یک اکوسیستم وجود دارد.” آنچه من افتخار می کنم برای این جشنواره انجام دهم اکوسیستمی است که در آن سرمایه گذار پشت جشنواره می ایستد ، برخی از اندیشمندان کار می کنند و برخی از جوانان عاشق کار هستند. وقتی یک اکوسیستم شکل می گیرد ، زندگی جریان می یابد و بسیار آسان می شود. ما همیشه سعی می کنیم و عرق می کنیم زیرا نتوانستیم یک اکوسیستم برای آن ایجاد کنیم. “امیدوارم که بتوانیم روی شأن جشنواره و هیئت داوران کار کنیم.”

هارمونی زنانه

وقت آن فرا رسید که رسانه های حاضر در جلسه س askال کنند. فردین خلعتبری در پاسخ به حضور شرکت کنندگان زن در بخش موسیقی جشنواره گفت: شرکت کنندگان در جشنواره به صورت گروهی شرکت می کنند ، در واقع کارها باید به گونه ای باشد که همه صداها بدون مونولوگ در خدمت جریان باشند. رپرتوار کمی برای این کار وجود دارد چون کار سختی است. “من از همکارانم خواستم در صورت مراجعه برای مردم مقاله بنویسند.”

وی افزود: “به دلیل محدودیت ها ، این راهی برای شرکت زنان در جشنواره بود و از نظر قانونی از شرکت منع نشده بودند.” “همچنین باید بگویم که شرکت کنندگان در ارائه سبک های مختلف هیچ محدودیتی ندارند و افراد می توانند کارهای خود را به هر سبکی ارائه دهند.”

غریب پور همچنین در مورد چگونگی شرکت تئاترها در جشنواره توضیح داد: “نکته قابل توجهی که در این رویداد داشتیم این بود که بیش از 90٪ فعالیت های جشنواره ما به این طریق با تلفن های همراه ، تبلت ها و ابزار انجام می شد. این خود نوید چیز جدیدی می دهد. زیرا ما با کمترین تلاش کار خود را انجام می دهیم. “میز ما همیشه دیجیتال بوده و در جشنواره نیز همین رویه را داریم.”

وی ادامه داد: “تئاترها فراموش كرده اند كه ما تله تئاتر داریم.” اولین انیمیشن های ما نمایش عروسکی بود. در نتیجه ، این شکل تئاتر را در فضای مجازی احیا می کنیم. تئاترها باید صحنه اطراف کره زمین را بشناسند. ما نباید راه های ارتباط مخاطب را فراموش کنیم. ما الان مرحله بزرگتری داریم. “در نتیجه ، گروه ها کارهای خود را ضبط می کنند و پس از بررسی همه آثار ، آنها را ارائه می دهند.”

نمایش برخی از فیلم های ممنوعه

کمال تبریزی در پاسخ به س aboutالی درباره نمایش فیلم های جشنواره ای ، توضیح داد: ما در حوزه سینما سه بخش داریم. مجموعه ای درباره فیلم هایی که در دو سال اخیر برای عموم به نمایش درآمده است و در بسترهای اینترنتی می توانیم فضایی را فراهم کنیم که منتقدان و رسانه ها بتوانند به بهترین ها در این زمینه رای دهند. “در قسمت فیلم کوتاه ، اگر مالکان بخواهند ، می توان آنها را به صورت آنلاین نشان داد.”

وی افزود: “اما در قسمت مسابقه ما باید آن را به صورت فیزیكی در سالن داوران و گروه 110 نفره منتقدان و اعضای رسانه نشان دهیم.” مخاطبان غیرآنلاین كه از نظر جسمی در سالن حضور داشته باشند به 110 نفر محدود می شوند زیرا تعداد محدودیت های. “

این کارگردان همچنین خاطرنشان کرد: تعداد مشخصی از فیلم ها که امکان نمایش ندارند در این بخش برای این 110 نفر نمایش داده می شوند.

مازیار رضاخانی همچنین یادآور شد: بگذارید صحبت های آقای تبریزی را کامل کنم و اعلام کنم که فیلم های توقیف شده برای اولین بار در این دوره برای 110 نفر قابل نمایش است ، به عنوان مثال آقای کاهانی در این قسمت ثبت نام کرده و البته فیلم ها بدون مشکل به سکو نمی روند “البته خود آقای تبریزی در این قسمت از فیلمش شرکت کرد!”

سیف الله صمدیان ادامه داد: “در شرایطی که بسیاری از فیلم ها به دلیل سوerstand تفاهم توقیف می شوند ، ما باید یاد بگیریم كه از این وقایع جلوگیری كنیم. ما نباید صفر و یكی را تماشا كنیم و از صفحه بیفتیم. مردم كار ملت را متوقف می كنند زیرا آنها نمی دانند.” اتفاق می افتد. “

ما با کسی مخلوط نخواهیم شد

بهروز غریب پور در پایان نشست خبری جشنواره “هنر زنده است” گفت: ، پناهگاه و خطر در دریای مواج نیستند و در اینجا می توان به آنها دست یافت. ما در اینجا با کسی موافق نبودیم ، زیرا قدرت و اراده ای نداریم. “در شرایط فعلی کشور ، ما می خواهیم فرصتی برای دیده شدن آثار فراهم کنیم.”

وی همچنین در مورد جوایز جشنواره اظهار داشت: “مبالغی که ما برای جوایز اهدا کرده ایم در مقایسه با جشنواره در بخش خصوصی قابل توجه است و امیدوارم مقدار قابل توجهی به هنرمندان کشور در شب عید تعلق بگیرد.” ما سعی نکردیم از شر مجسمه خلاص شویم. بازار کار تفکر را تشویق می کند. “

5757

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.