مانیفست انقلاب بر دیوارهای شهر

تازه ترین اطلاعات تخصصی تکنولوژی و کامپیوتر را در اینجا جستجو کنید.

مانیفست انقلاب بر دیوارهای شهر

مانیفست انقلاب بر دیوارهای شهر https://maanews.ir/مانیفست-انقلاب-بر-دیوارهای-شهر/ اخبار ما Tue, 09 Feb 2021 21:46:07 0000 فرهنگی https://maanews.ir/مانیفست-انقلاب-بر-دیوارهای-شهر/ پیروزی انقلاب اسلامی همچنین بر هنر گرافیتی تأثیر گذاشت ، به طوری که به گفته بسیاری از کارشناسان این حوزه ، جریان نقاشی دیواری معاصر ایران با زمان انقلاب ظهور کرد. نقاشی های دیواری و نقاشی ها بیش از آنکه هنری باشند ، بر روی دیوارهای شهر نقاشی می شدند ، در اطلاعات و اعتراض …

پیروزی انقلاب اسلامی همچنین بر هنر گرافیتی تأثیر گذاشت ، به طوری که به گفته بسیاری از کارشناسان این حوزه ، جریان نقاشی دیواری معاصر ایران با زمان انقلاب ظهور کرد. نقاشی های دیواری و نقاشی ها بیش از آنکه هنری باشند ، بر روی دیوارهای شهر نقاشی می شدند ، در اطلاعات و اعتراض در طول روز جنگ.

به گزارش اخبار ما ، اوج هنرهای مردمی در ایران را می توان در نقاشی های دیواری سال های قبل از پیروزی انقلاب مشاهده کرد. در این دوره ، نقاشی دیواری یک هنر عامه پسند تلقی می شد که رسالت اجتماعی و سیاسی داشت. هنر در سال های بعد با روشی جدی تر ادامه یافت و اغلب به سه دوره انقلاب ، جنگ و پس از جنگ تقسیم شد.

نقاشی انقلاب پیش از 22 بهمن 1957 در یک جنبش مردمی و خودجوش ظاهر شد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی گسترش یافت. آغاز این روند با دیوار نویسی و نسخه های خطی محبوب همراه بود. اندکی بعد ، برخی از هنرمندان به جنبش پیوستند و شروع به ایجاد نقاشی دیواری انقلابی کردند. آثار این دوره حامی مالی خصوصی و عمومی نداشت و مردم آنها را هدایت و کنترل می کردند. در واقع ، دیوار نویسی های انقلاب آثار کاملاً پرطرفدار و ترکیبی از نوشته ها و نقاشی های ساده بودند. طبیعتاً این نقاشی های دیواری و نقاشی جنبه هنری چندانی نداشته و صرفاً برای اطلاع رسانی در روزهای سکوت و خفقان دولت نظامی ایجاد شده است.

در زیر می توانید نقاشی های دیواری و نقاشی های دیواری متعددی را در طول انقلاب مشاهده کنید. در این دوره استفاده از شابلون برای ترسیم چهره های امام (ره) و یارانش از جایگاه ویژه ای برخوردار بود که هنوز برخی از آنها را می توان در دیوارهای شهر مشاهده کرد (مسعود کوثری).

مسعود کوثری همچنین در کتاب گرافیتی خود به عنوان هنر اعتراض اشاره کرده است که “شاید اشکال خاصی از گرافیتی در طول انقلاب و پس از انقلاب در میان اولین تجربیات رویکردن به دیوارنویسی به معنای مدرن آن پدید آمده باشد.

انتهای پیام

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.