چرا یکی ترمز قطار توهین را نمی کشد!؟ https://maanews.ir/چرا-یکی-ترمز-قطار-توهین-را-نمی-کشد؟/ اخبار ما Thu, 11 Feb 2021 06:35:34 0000 عمومی https://maanews.ir/چرا-یکی-ترمز-قطار-توهین-را-نمی-کشد؟/ به نظر می رسد کسانی که در مسیر وحدت نیستند ، همیشه استراتژی “توهین” را تبلیغ کرده اند. در همین حال ، نکاتی که از نظر حقیقت در بین وکلا مورد توجه قرار می گیرد ، به چشم سیاستمداران واقعی اشاره دارد. چگونه ممکن است این توهین ها به خطر نیفتد: 1 – 21 و …
به نظر می رسد کسانی که در مسیر وحدت نیستند ، همیشه استراتژی “توهین” را تبلیغ کرده اند. در همین حال ، نکاتی که از نظر حقیقت در بین وکلا مورد توجه قرار می گیرد ، به چشم سیاستمداران واقعی اشاره دارد. چگونه ممکن است این توهین ها به خطر نیفتد:
1 – 21 و 22 باخمان هزار و سیصد و پنجاه و هفت روز از فروپاشی بنیادهای شاهنشاهی و شکستن استبداد داخلی و سلطه بیگانگان بر اساس آن ، و با این پیروزی بزرگ افتتاح حکومت اسلامی ، که طولانی بود آرزوی ماندگار مردم مسلمان ، وعده داده شده. او پیروزی نهایی را به دست آورد. (بخشی از مقدمه قانون اساسی تحت عنوان “بهائیان ملت را می پردازند”
2 – جمهوری اسلامی نظامی است مبتنی بر ایمان به: … 6 – عزت و ارزش والای انسان و آزادی با مسئولیت او در برابر خدا ، که از طریق: … ج – انکار همه استبداد و ظلم و سلطه و سلطه ، جنگ و عدالت و استقلال و همبستگی سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی فراهم می کند ملی. (نگاه کنید به: اصل دوم قانون اساسی)
3- دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است برای دستیابی به اهداف مندرج در اصل دوم ، از کلیه امکانات خود برای اهداف زیر استفاده کند: 1- ایجاد فضای مساعد برای رشد فضایل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوا. و با همه مظاهر فساد و تخریب مبارزه کنید. … 6 – از بین بردن همه استبداد ، استبداد و انحصار. 7- تأمین آزادیهای سیاسی و اجتماعی در چارچوب قانون. 8- مشارکت عمومی مردم در تعیین سرنوشت سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی آنها. … 14- تأمین حقوق کامل زن و مرد و ایجاد امنیت قضایی عادلانه برای همه و برابری مردم در برابر قانون. … 15 – توسعه و تقویت اخوت اسلامی و همکاری عمومی در بین همه مردم. (نگاه کنید به: اصل سوم قانون اساسی)
4- در جمهوری اسلامی ایران ، استناد به امر به معروف ، دفاع از خیر و نهی از منکر وظیفه عمومی و متقابل مردم در برابر یکدیگر ، دولت در برابر مردم و مردم در برابر دولت است. شرایط ، محدودیت ها و کیفیت آن توسط قانون تعیین می شود. “هم مrsمنان و هم م believeمنان ، بعضی از آنها مقدس هستند ، بعضی امر به معروف و برخی بد می کنند.” (نگاه کنید به: ماده 8 قانون اساسی)
5. مردم ایران ، صرف نظر از قومیت و قبیله ، از حقوق برابر برخوردار هستند و رنگ پوست ، نژاد ، زبان و … هیچ امتیازی نخواهد بود. (نگاه کنید به: اصل 19 قانون اساسی)
6. – همه اعضای ملت ، اعم از زن و مرد ، توسط قانون و کلیه حقوق انسانی ، سیاسی ، اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی مطابق با موازین مورد استفاده در اسلام محافظت می شوند. (نگاه کنید به: اصل 20 قانون اساسی)
7. حیثیت ، زندگی ، مال ، حقوق ، مسکن و شغل اشخاص غیرقابل مصونیت است ، مگر در مواردی که قانون مقرر کرده است. (نگاه کنید به: اصل 22 قانون اساسی)
8- احزاب ، انجمن ها ، اتحادیه های سیاسی و صنفی و انجمن های اسلامی یا اقلیت های مذهبی شناخته شده آزاد هستند ، مشروط بر اینکه اصول استقلال ، آزادی ناقض وحدت ملی ، موازین اسلامی و مبانی جمهوری اسلامی نباشد. از حضور هیچ کس در آنها ممانعت نمی شود و یا مجبور به شرکت در هر یک از آنها نیست (نگاه کنید به: ماده 26 قانون اساسی)
9- تشکیل تجمعات و راهپیمایی ها ، بدون حمل سلاح ، رایگان است ، مشروط بر اینکه مغایر اصول اسلام نباشد (ر.ک: اصل 27 قانون اساسی)
10- اصل برائت است و هیچ کس به دلیل ارتکاب یا ترک فعلی که به موجب قانون ملی یا بین المللی جرم محسوب نمی شود ، در زمان ارتکاب مجرم شناخته نمی شود. (نگاه کنید به: اصل سی و هفتم قانون اساسی)
11. افترا Def شخصی که به موجب قانون از طریق قانون دستگیر ، بازداشت ، زندانی یا تبعید شده است ، ممنوع و مجازات است. RK: اصل 39 قانون اساسی)
12- مقامات حاکم در جمهوری اسلامی ایران عبارتند از: قوای مقننه ، مجریه و قضایی که تحت اقتدار و رهبری مطلق امت هستند.
آنها مطابق با اصول آینده این قانون اعمال خواهند شد. این نیروها از یکدیگر مستقل هستند. (نگاه کنید به: اصل 57 قانون اساسی)
13. هر عمل یا ترک فعلی که مجازات آن طبق قانون تعیین شده باشد ، جرم محسوب می شود. (نگاه کنید به: ماده 2 قانون مجازات اسلامی)
14- هرکسی که قصد ارتکاب جرمی را دارد و شروع به ارتکاب آن می کند ، اما جرم در نظر گرفته نشده است ، در صورتی که اقدامات مجرمانه انجام شده باشد ، با مجازات همان جرم مجازات می شود. (نگاه کنید به: ماده 41 قانون کیفری اسلامی)
15- کسی که با هر عقیدتی ، گروهی ، جمعیتی یا شاخه ای از جمعیت ، بیش از دو نفر را در داخل یا خارج از کشور تحت هر نام یا عنوانی تشکیل دهد ، با هدف نقض امنیت کشور و شناخته نشدن دشمن ، زندانی خواهد شد محکوم به دو تا ده سال. (نگاه کنید به: ماده 498 قانون کیفری اسلامی)
16- هرکسی اقدام به ترور رهبر معظم انقلاب و هر یک از ر chiefسای سه قوه و مراجع عظام تقلید کند ، اگر به عنوان رهبر نظامی شناخته نشود ، به سه تا ده سال زندان محکوم می شود. (نگاه کنید به: ماده 515 قانون کیفری اسلامی)
17- اهانت به افراد ، مانند فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک ، در صورتی که موجب مجازات مجازات قزف نشود ، با شلاق تا (74) ضربه یا جریمه نقدی از پنجاه هزار تا یک میلیون ریال مجازات می شود. (نگاه کنید به: ماده 608 قانون کیفری اسلامی)
18- هر شخص بسته به سمت ، یكی از روسای سه قوه یا معاونان رئیس جمهور یا وزیران یا یكی از اعضای مجلس شورای اسلامی یا اعضای مجلس خبرگان یا اعضای هیئت امنا یا قضات یا اعضا دیوان محاسبات یا کارمندان وزارتخانه ها و م institutionsسسات به حبس از سه تا شش ماه یا (74) ضربه شلاق یا جزای نقدی از پنجاه هزار تا یک میلیون ریال در حین انجام وظیفه با توهین به وی محکوم می شوند. (نگاه کنید به: ماده 609 قانون کیفری اسلامی)
19- مجلس شورای اسلامی حق تحقیق در کلیه امور کشور را دارد. (نگاه کنید به: اصل 76 قانون اساسی)
20- هر نماینده در برابر کل ملت پاسخگو است و حق اظهار نظر در مورد کلیه مسائل داخلی و خارجی کشور را دارد. (نگاه کنید به: اصل 84 قانون اساسی)
21 – حال س basicال اساسی ؛ از آنجا که هر شخصی مطابق با مفاد صریح اصول قانون اساسی دارای شخصیت و کرامت انسانی است ، و به ویژه یک نماینده ملت – یعنی رئیس قوه مقننه – که از نظر امنیت مصونیت نسبی دارد – مسائل سیاسی ، کدام فرد یا گروهی چنین بی ادبی امنیت مردم و مسئولان را تهدید می کند!؟!
کدام جهت واقعاً جهت جامعه امروز ما را نشان می دهد؟ از یک سو چندین ظالم احساس امنیت مردم را تهدید می کنند و از طرف دیگر ستمگران سیاسی سلامت امنیت مردم و جامعه را هدف قرار داده اند!
چرا ، هرچه بزرگان بیشتر به اتحاد ، همبستگی ، وحدت و یکپارچگی دعوت می کنند ، کمتر سعی در گوش دادن دارند! چرا کسی قطار هجومی را متوقف نمی کند!
- جمعه ۲۴ بهمن ۹۹ | ۲۳:۰۵
- ۲,۴۳۸ بازديد
- ۰ نظر