روزه باعث افزایش خطر ابتلا به کرونا نمیشود https://maanews.ir/روزه-باعث-افزایش-خطر-ابتلا-به-کرونا-نمی/ اخبار ما Wed, 14 Apr 2021 12:34:14 0000 عمومی https://maanews.ir/روزه-باعث-افزایش-خطر-ابتلا-به-کرونا-نمی/ براساس وب سایت سازمان بهداشت جهانی ، به دلیل فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ، این سازمان در پیامی به افرادی که در این ماه مبارک روزه می گیرند توصیه هایی را صادر کرده است. سازمان بهداشت جهانی (WHO) به افرادی که روزه می گیرند توصیه کرده است از مصرف غذاهای چرب ، شیرین و …
سازمان بهداشت جهانی (WHO) به افرادی که روزه می گیرند توصیه کرده است از مصرف غذاهای چرب ، شیرین و دودی پرهیز کنند و ضمن داشتن غذاهای سالم و نوشیدن آب کافی در این ماه فعالیت بدنی داشته باشند.
سازمان بهداشت جهانی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تأکید بر لزوم احترام به پروتکل های بهداشتی ، از افرادی که روزه می گیرند خواست این روزها کاملاً دست های خود را بشویند و حتما از ماسک استفاده کنند.
علاوه بر این ، سازمان تأکید می کند که مردم باید فاصله اجتماعی لازم را رعایت کنند ، هنگام عطسه و سرفه از حوله های کاغذی استفاده کنند و همچنین افرادی که بیماری های زمینه ای و گروه های در معرض خطر دارند باید از وجود فضاهای شلوغ ، حوادث و اتفاقات جلوگیری کنند.
سازمان بهداشت جهانی (WHO) در بیانیه ای اعلام کرد تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر اینکه روزه داری می تواند خطر ابتلا به ویروس کرونا را افزایش دهد ، یافت نشده است.
همچنین عنوان شده است که افراد سالم در شرایط فعلی می توانند روزه بگیرند.
بیماران مبتلا به ویروس کرونا و افرادی که علائم خاصی دارند می توانند با مشورت پزشک و با اجازه شرعی تصمیم بگیرند که یک روز را تعطیل کنند.
سازمان بهداشت جهانی (WHO) تأکید کرد که مراسم افطاری و صحرایی گروهی امسال باید ترجیحاً به صورت مجازی برگزار شود و اگر این مراسم برگزار شود ، اجتماعات بزرگ به اجتماعات کوچک تبدیل می شود و مردم در مناطق باز و دارای تهویه مناسب خواهند بود.
در این پیام آمده است كه طبق مجمع بین المللی فقه اسلامی ، تزریق واكسن مانع روزه داری نمی شود ، زیرا واكسن ضد تاج از طریق تزریق وارد بدن می شود و از طریق دهان یا بینی وارد بدن نمی شود ، بنابراین اینگونه خوانده نمی شود .
این سازمان تأکید می کند که حتی در صورت واکسیناسیون ، افراد باید به دنبال پروتکل های بهداشتی باشند تا از احتمال انتقال ویروس به دیگران جلوگیری کنند.
براساس این پیام ، مجمع بین المللی فقه اسلامی اعلام کرد که هزینه های زکات و صدقات مسلمانان در ماه مبارک رمضان می تواند برای تهیه و تولید واکسن کرونا در سراسر جهان استفاده شود و مسلمانان را به استفاده از فناوری های دیجیتال فراخواند. برای جمع آوری صدقه. باغها
- جمعه ۲۷ فروردین ۰۰ | ۱۸:۲۳
- ۲,۴۴۹ بازديد
- ۰ نظر