آقای رئیس جمهور! لطفا در اجرای قانون اساسی قاضی القضات بمانید

تازه ترین اطلاعات تخصصی تکنولوژی و کامپیوتر را در اینجا جستجو کنید.

آقای رئیس جمهور! لطفا در اجرای قانون اساسی قاضی القضات بمانید

آقای رئیس جمهور! لطفا در اجرای قانون اساسی قاضی القضات بمانید https://maanews.ir/آقای-رئیس-جمهور-لطفا-در-اجرای-قانون-اسا/ اخبار ما Tue, 22 Jun 2021 18:21:41 0000 عمومی https://maanews.ir/آقای-رئیس-جمهور-لطفا-در-اجرای-قانون-اسا/ سلام آقای رئیس جمهور با توجه به اینکه طبق اصل 119 قانون اساسی یک ماه به آغاز ریاست جمهوری شما باقی مانده است و شما در حال حاضر به عنوان قاضی کشور کار می کنید ، با توجه به موقعیت قانونی خود از این فرصت بی نظیر در تاریخ سیاسی کشور استفاده کردید در برابری …

سلام آقای رئیس جمهور

با توجه به اینکه طبق اصل 119 قانون اساسی یک ماه به آغاز ریاست جمهوری شما باقی مانده است و شما در حال حاضر به عنوان قاضی کشور کار می کنید ، با توجه به موقعیت قانونی خود از این فرصت بی نظیر در تاریخ سیاسی کشور استفاده کردید در برابری رئیس جمهور بعدی و موقعیت فعلی شما بالاترین نهاد قضایی ، بر اساس تجربه شما در دادگستری ، اصول مندرج در فصل 3 قانون اساسی را به عنوان حق ملت در مورد قضاوت در دادگستری مقایسه می کند.

شما سالها پستهای مختلفی را در دادگستری تجربه کرده اید و به معنای واقعی کلمه یک شخصیت حقوقی هستید ، بنابراین نویسنده معتقد است که سید ابراهیم رئیسی یک شخصیت قضایی یا سیاسی است. حضور مداوم جناب عالی در قوه قضائیه شما را به سمت حل نزدیک انواع مشکلات مردم سوق می دهد ، شما به معنای واقعی کلمه رنج ملت را لمس کردید ، انتظارات آنها را می دانستید ، شاید درک این مشکل باعث احساس وظیفه شود ، همانطور که جنابعالی چنین حکم می کند . در بحث های پیش از انتخابات می توان فهمید که شما به این ایده رسیده اید که حل مشکل افراد در دستگاه های اجرایی امکان پذیرتر و قابل دستیابی تر از دادگستری است ، بنابراین وی بالاترین عملکرد قضایی را برای خدمت به افراد در موقعیت دیگر بدست آورد ، که ایده ای ستودنی است.

مطمئناً قاضی دادگستری از مراحل رسیدگی به پرونده از ابتدا تا مرحله دستور اعدام کاملاً آگاه است و شما به خوبی می دانید که دولت باید در قالب دادخواست در مراحل دادرسی چه مراحلی را طی کند تا رسیدن به آن ماه ها و سالها طول می کشد عنوان دادستان ، طعم شیرین لحظه ای که عنوان محکوم علیه بعد از نام شاکی قرار می گیرد ، وضعیتی که مطمئناً شاکی حکم را در دست دارد. وی خواستار صدور دستور اجرایی است تا پس از طی مراحل دادگاه که درخواست وی را به محکوم علیه تبدیل کرده ، حقوق وی ضایع شود و این دستاورد درخواست باعث می شود که خستگی از دویدن ماهها و سالها فراموش شود. در هر صورت ، او تشریفات و هزینه هایی را دارد که شاکی برای استفاده از حقوق مطالبه شده خود باید متحمل شود ، همان حقوقی که در دادخواست ثبت شده است.

مردم ایران هزینه های تأسیس یک نظام جمهوری و مشروطه را که بر هیچ کس پوشیده نیست ، از اوایل ژوئن 1942 تا 26 فوریه 1957 ، زمانی که پایه های اساسی قانون اساسی گذاشته شد ، و از 17 سپتامبر 1959 ، دشمن بود که بعثی ها به کشور حمله کردند. ملت در حفظ اصول قانون اساسی و مبانی نظام با انواع هزینه ها روبرو شد و سرانجام نجابت و صبر را در مشکلات و مصائب ناشی از جنگ و تحریم ها تحمل کرد ، به امید روزی که حقوق ملت ذکر شده در فصل 3 قانون اجرا خواهد شد. دادرسی که شاکی * ماهها و سالها به امید صدور حکم و سپس اعدام ، طی می کند.

اگر فصل سوم قانون اساسی را دعوی قضایی بدانیم كه در آن حقوق ملت به عنوان یك محكوم در آن لحاظ شده است ، محكومین براساس قانون عالی كشور از آن حق برخوردار می شوند.امروز مردم ایران مستحق ترین مردم جهان برای دستیابی به حقوقی از جمله حق مسکن ، اشتغال ، تحصیلات ، تربیت بدنی ، ازدواج و … به عنوان اساسی ترین حق شهروندی ، کشوری هستند که هزینه های تحمیل شده را تحمل می کند. به طرق مختلف با صبر و نجابت. سرانجام ، کربلادی در مقام قاضی اجرای احکام ، قانون اساسی را در قالب دادخواست منتشر شده در سال 1358 و در 28 ژوئیه 1968 ، مطابق با نیازهای زمان و خواست همان ملت ، به اجرا درآورد.

ممکن نیست غیرمعقول باشد که تعرفه های رای گیری را با تقاضای دستور اجرای قانون برابر بدانیم ، ملت را به کسانی که برای شما حکم اجرای قانون درخواست کرده اند و شما که قاضی بوده اید و می دانید چگونه یک حکم نهایی را اجرا کنید محکوم کنید. شما با یافته ها آشنا هستید.

عالیجناب ، شما طبق ماده 113 قانون اساسی ، مسئول اجرای قانون اساسی ، به عنوان بالاترین مقام اجرایی کشور پس از مقام عالی شناخته می شوید. در این تشبیه شما نقشی مشابه قاضی مجازات در واحد مجازات دارید. در میان سایر وظایف اجرایی ، به طور خاص نحوه اعمال مواد 19 تا 42 قانون اساسی را به عنوان حقوق ملت در نظر بگیرید.

آقای رئیس جمهور ، موقعیت آینده شما ادامه همان ایده ای است که شما در سند امنیت قضایی و دستورالعمل های قوه قضائیه در مبارزه با فساد و اجرای عدالت نوشتید و اعلام کردید. ما امیدواریم که این رویداد ویژه تاریخی یک شخص قضایی و بدون چالش های سیاسی باشد وی در مقام اجرای قانون اساسی ، از تمام ظرفیت های انسانی کشور برای قیام استفاده کرد تا اصول قانون اساسی را همانطور که نظام جمهوری اسلامی شایسته و لازم است به کار گیرد.

آقای رئیس جمهور ، مدت هاست که در طول قانون اساسی این سوال مطرح شده است که کدام نهاد یا ارگان دولتی موظف به اجرای مواد 19 تا 42 قانون اساسی است. اگرچه پاسخ س theال مبتنی بر قانون مجریه است ، اما چرا این اصول تا به امروز عملی نشده است؟ هیچ پاسخی برای سوال وجود ندارد! ضمانت عدم اجرای اصول قانون اساسی چیست؟ در سیستم قضایی ایران ، در صورت امتناع ضابط اجرا از مفاد دادخواست ، پیشنهاد می شود که اگر قوه مجریه از اصول قانون اساسی پیروی نکند ، تکلیف چیست ؟؟ شاید لازم باشد در پایان دولت دوازدهم و آغاز دولت سیزدهم به این مهم توجه شود.

یک وکیل

* دادستان = کسی که ادعا می کند جرمی علیه او مرتکب شده است

* شاکی یا دادستان = در پرونده های حقوقی ، شخصی که خود را مستحق می داند شاکی خوانده می شود.

محکوم = شخصی که به نفع او حکم صادر شده است

محکوم = موضوع محکومیت ، آنچه شاکی دادخواست یا تجدیدنظر خواسته است

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.