سوق یافتن استعدادهای تحصیلی به سمت رشته خاص مثل علوم تجربی، خسارت زیادی به بار می آورد

تازه ترین اطلاعات تخصصی تکنولوژی و کامپیوتر را در اینجا جستجو کنید.

سوق یافتن استعدادهای تحصیلی به سمت رشته خاص مثل علوم تجربی، خسارت زیادی به بار می آورد

سوق یافتن استعدادهای تحصیلی به سمت رشته خاص مثل علوم تجربی، خسارت زیادی به بار می آورد https://maanews.ir/سوق-یافتن-استعدادهای-تحصیلی-به-سمت-رشت/ اخبار ما Tue, 03 Aug 2021 14:26:22 0000 جامعه https://maanews.ir/سوق-یافتن-استعدادهای-تحصیلی-به-سمت-رشت/ وزیر علوم تاکید کرد: جامعه علمی نیز باید قبل از ورود دانشجویان به دانشگاه نگاهی به آنها بیندازد؛ انتقال استعدادهای دانشگاهی دبیرستان به یک رشته خاص ، مانند علوم تجربی ، آسیب بزرگی به همراه دارد. از این رو مجموعه هایی که می توانند راه حل هایی برای آموزش در مورد مسائل آموزشی ارائه دهند. …

وزیر علوم تاکید کرد: جامعه علمی نیز باید قبل از ورود دانشجویان به دانشگاه نگاهی به آنها بیندازد؛ انتقال استعدادهای دانشگاهی دبیرستان به یک رشته خاص ، مانند علوم تجربی ، آسیب بزرگی به همراه دارد. از این رو مجموعه هایی که می توانند راه حل هایی برای آموزش در مورد مسائل آموزشی ارائه دهند.

به گزارش اخبار ما ، منصور غلامی در مراسم ازدواج بهترین اساتید کشور که عملاً امروز در وزارت علوم برگزار شد ، گفت: آنچه که آموزش عالی در معرض انتقاد قرار می دهد اقدامات انجام شده در این زمینه است. لازم به ذکر است که آموزش عالی کشور ما در نتیجه انقلاب اسلامی دچار تغییر و تحول شده است ، که در مدت زمان کمتر از 20 سال موفق شده است اولین وظیفه خود را در تربیت نیروی کار کشور به خوبی انجام دهد. آنها یک سال تحصیل در دانشگاه های ما گذراندند و دستاوردهای علمی این اساتید این است که امروز ما به تحصیلات عالی کشور در جهان افتخار می کنیم و خود را یک مکان مهم در جهان می دانیم.

وی افزود: “در یک مرحله ، تحقیقات مورد بررسی قرار گرفت و شاخص ها نتیجه بودند. ما دانشگاه ها را در سطح علمی بالایی قرار دادیم و در دو دهه گذشته تمرکز بر استفاده از نتایج تحقیقات نتیجه کار است. از جامعه علمی مادر. “در مورد کاربرد آنها در جامعه ، و ما در مرحله صعودی این دستاوردها در قالب نظریه ها و فناوری های مختلف هستیم.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد به دلایلی ممکن است از این دستاوردها مطلع نباشند و به آنها اطلاع داده نشده باشد ، بنابراین این دستاوردها باید در اختیار جامعه قرار گیرد. نباید تصور کرد که جامعه علمی در کشور کار کمی انجام داده است. جهان برای دستیابی به سطوح بالای کاربرد یافته های علمی همین مراحل را طی کرده است و در برخی موارد ما از جهان عقب نمی مانیم. علاوه بر این ، از کسانی که این شرایط را روز و شب ، با علم و دانش فراهم کردند ، تشکر می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ما در فضای علمی به دور از تنش و سرشار از امید و نشاط به فضایی آرام نیاز داریم و باید افکار خود را متمرکز کنیم ، گفت: در چهار سال گذشته ، تمام تلاش های آموزش عالی در کشور انجام شده است. یک فضای آرام. “فرم در دانشگاه ها ؛ اگرچه به دلایلی نگرانی در جامعه وجود داشت. بیشتر ایجاد این فضای آرام نتیجه مدیریت خوب مدیران دانشگاه است.

وزیر علوم تصریح کرد: محدودیت هایی که وجود دارد از دیدگاه استاد دور نیست ، اما شرایطی که باید در مدیریت آن ها کمک کنیم ، البته این حمایت ها در محیط دانشگاه وجود دارد و امیدواریم در سال های آینده این امر صحیح خواهد بود. و دست کشور و دانشگاه ها را برای ارائه امکانات و بسترهای بیشتر برای فعالیتهای علمی نسبت به قبل باز می کند. تلاشهای همکاران در سالهای اخیر بررسی محتوای آموزشی رشته ها و دوره ها بوده است. دانشگاه ها.

به گفته وی ، اگرچه از ایجاد زمینه های جدید استقبال می شود ، اما باید توجه داشت که کرسی وزارت علوم از این ظرفیت برخوردار نیست و نباید انتظار داشت که وارد این موضوع شود ، اما باید پیشنهاداتی را که مورد توجه است تسهیل و پشتیبانی کند. رشته های بین رشته ای باید در آینده تسریع شود.

وزیر علوم گفت: در یک دوره ، تفکیک قسمت هایی از آموزش عالی و ایجاد دو مرکز آموزش عالی در زمینه های علوم پزشکی و غیر پزشکی به تمایز بسیار کمک کرد. علم پیشرفت کرد ، اما همکاری مشترک در یک فضای مشترک می تواند و می تواند تأثیرات موفقی داشته باشد. امیدوارم نظام آموزش عالی کشور در آینده نه چندان دور دوباره ادغام شود.

وی تاکید کرد: جامعه علمی نیز باید قبل از ورود دانشجویان به دانشگاه نگاهی به آنها بیندازد؛ انتقال استعدادهای دانشگاهی دبیرستان به یک رشته خاص ، مانند علوم تجربی ، آسیب بزرگی به همراه دارد. از این رو مجموعه هایی که می توانند راه حل هایی برای آموزش در مورد مسائل آموزشی ارائه دهند.

دکتر. غلامی افزود: توجه به استقلال دانشگاه موضوعی است که باید در حوزه حاکمیت خود به آن توجه شود ؛ در سال های اخیر سعی کرده ایم که تمرکززدایی را از وزارت علوم به دانشگاه ها منتقل کنیم و با توجه به تفاوت مراکز آموزش عالی شهری ، اعطای اختیارات متعدد امکان پذیر نبود. ناگهان به دلیل کمبود نیازها و امکانات. البته ، استقلال نسبی در دانشگاه ها وجود داشت که توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز حمایت شد.

وزیر علوم با استدلال اینکه فقط داشتن قوانین و مقررات اخلاق تحقیقاتی عملی نیست و کلاس های ما قبل از شروع درس باید یک کلاس توصیه اخلاقی باشد ، گفت: در زمینه علم و فناوری ، بیش از هر زمان دیگری ، ما گاهی اوقات در محافل علمی مقالاتی در مورد موفقیت در فعالیت های علمی-آموزشی وجود دارد که همه ما را ناراحت می کند ، نیاز به اساتید و دانشجویان دارد ، اما ما باید سعی کنیم وقوع این بی اخلاقی ها و غیر اخلاقی ها را کاهش دهیم. این وظیفه همه اساتید است و آموزش دانش آموزان فقط ارائه اطلاعات علمی نیست.

وی در مورد وضعیت مقررات ارتقاء هیات علمی افزود: ما سعی کرده ایم ارزش های آموزش عالی و شاخص های کیفیت را حفظ کنیم. مقررات و دستورالعمل ها در سال های اخیر بازنگری و منتشر شده است. مقررات ارتقاء معلم نیز در این دوره مورد بحث قرار گرفت. شاخص ها و زیر شاخص های متعدد در این آیین نامه جدید بسیار دقیق و کامل بود و این جلسه در شورای اسلامی سازی دانشگاه مورد بحث قرار گرفت. در این جلسه پیشنهادات محدودی وجود داشت ، اما این پیشنهادات اجرا شد و برای بررسی در شورا به شورای عالی انقلاب فرهنگی بازگردانده شد.

انتهای پیام

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.