مقاله مستندات علمی واکسن برکت آماده شد/تست نهایی خط دوم تولید با ظرفیت ۶تا ۸ میلیون دوز درماه https://maanews.ir/مقاله-مستندات-علمی-واکسن-برکت-آماده-شد/ اخبار ما Mon, 09 Aug 2021 14:30:30 0000 جامعه https://maanews.ir/مقاله-مستندات-علمی-واکسن-برکت-آماده-شد/ رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت گفت: دومین خط تولید ما ظرفیت 6 تا 8 میلیون دوز دارد که 100 درصد تجهیزات آن آماده و نصب شده است و از سال آینده روند تولید را آغاز می کنیم. روزها با انجام آزمایشات نهایی. “این خط اجرا می شود ، ما ماهانه حدود 12 میلیون دوز …
رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت گفت: دومین خط تولید ما ظرفیت 6 تا 8 میلیون دوز دارد که 100 درصد تجهیزات آن آماده و نصب شده است و از سال آینده روند تولید را آغاز می کنیم. روزها با انجام آزمایشات نهایی. “این خط اجرا می شود ، ما ماهانه حدود 12 میلیون دوز واکسن کرونا داریم که بخش زیادی از نیازهای کشور را برآورده می کند.
به گزارش اخبار ما ، حمیدرضا جمشیدی برکت با اشاره به روند تولید واکسن کویران گفت: امیدوارم پیام صدها محقق و دانشمند را که برای تولید واکسن علیه تاج جان خود را به خطر انداخته و به خطر انداخته اند منتقل کنم و اجازه تحقیر ملت ایران را ندهم.
وی افزود: گروه دارویی برکت 12 تا 14 درصد دارو در کشور تولید می کند. ما بزرگترین مرکز تولید داروهای سرطان ، بزرگترین کارخانه سلول درمانی در غرب آسیا را در این مجموعه داریم و از طریق آن 4000 شغل ایجاد کرده ایم. بزرگترین پروژه بیوتکنولوژی در منطقه در شهر داروسازی برکت ، 90 completed به پایان رسیده است ، و آنچه که ما به دست می آوریم برای داروها در زمینه بهداشت هزینه می کنیم ، و تا به امروز 12 بیمارستان و 230 مرکز بهداشتی ساخته ایم و آنها را به وزارت بهداشت، درمان.
جمشیدی ادامه داد: برای ما سلامت مردم حرف اول را می زند و ما خود را موظف دانستیم که مشکل را در هر منطقه ای از کشور حل کنیم. در زمینه اکسیژن سازها و سیستم های تهویه مطبوع ، ما خط تولید کیت های تشخیص سریع را ظرف یک ماه با ظرفیت 200 هزار کیت در روز تولید و تولید کرده ایم. قیمت RemedSivara در بازار سیاه به 70 تا 80 میلیون تومان رسید و ما آن را با قیمت 600 هزار تومان تولید کردیم. چند ماه پیش ، ایالات متحده نوعی داروی تیمید را تصویب کرد که گفته می شود در بیماران بستری در مراقبت های ویژه م effectiveثر است.
جمشیدی اظهار داشت: دانش فنی در مورد واکسن برکت 100٪ ایرانی است و توسط دانشمندان ایرانی بدست آمده است و کپی کشور دیگری نیست. آن مراحل به خوبی پیش رفت.
وی ادامه داد: اولین خط تولید واکسن برکت بین 3.5 تا 4 میلیون دوز در ماه تولید می کند و تا دیروز 2.2 میلیون دوز را به وزارت بهداشت تحویل دادیم و همچنین 50.5 تا 6 میلیون دوز تولید کردیم که در مراحل آزمایش کیفیت. “آنها هستند. فاصله زمانی بین تولید و تحویل به دلیل آزمایش های مختلف روی واکسن ها 15 تا 16 روز است و در صورت انجام این آزمایش ها ، بقیه واکسن ها به وزارت بهداشت تحویل داده می شود.
جمشیدی ادامه داد: خط دوم ما ظرفیتی بین 6 تا 8 میلیون دوز دارد که 100 درصد تجهیزات آن آماده و نصب شده است و با آزمایشات نهایی طی چند روز آینده روند تولید را آغاز می کنیم. در صورت اجرایی شدن این خط ، ما ماهانه حدود 12 میلیون دوز واکسن کرونا خواهیم داشت که بسیاری از نیازهای کشور را برآورده می کند.
رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت خاطرنشان کرد: خط سوم کارخانه برکت مجموعه ای با ظرفیت 16 تا 20 میلیون دوز است که تجهیزات آن 100٪ آماده و نصب شده است و تجهیزات به طور کامل در ماه آینده این سه خط می تواند نیازهای کشور و بخشی از نیازهای منطقه را پوشش دهد.
جمشیدی یادآور شد: در 17 دسامبر ، ما مجتمع تولید واکسن را راه اندازی کردیم و اکنون پس از هند و چین بزرگترین سایت تولید واکسن بر اساس ویروس غیرفعال را داریم.
وی افزود: این پروژه معمولاً چندین سال به طول انجامید اما 650 نفر در این ماه ها 24 ساعت شبانه روز روی این پروژه کار کردند و پروژه به سرعت پیشرفت کرد. همه تجهیزات تحریم شد و ورود به کشور مشکل بود. وزارت خزانه داری آمریکا محدودیت های واردات واکسن کرونا به ایران را از زمان ورود واکسن برکت به بازار ایران لغو کرده است ، به همین دلیل واردات واکسن کرونا در ماه گذشته افزایش یافته است.
جمشیدی افزود: ستاد اجرایی فرمان امام اولین مکان برای واردات سرم و ماسک به واکسن ها و داروهای ضروری است و به وزارت بهداشت کمک کرده است. ما معتقدیم تا زمانی که میزان تولید داخلی کافی نباشد ، نباید در واردات محصولات دارویی مورد نیاز مردم شکی وجود داشته باشد.
وی در خصوص کنترل کیفی واکسن ها گفت: از نظر کیفیت تولید ، سعی کردیم چند پله بالاتر از وزارت بهداشت برویم و در زمینه کنترل کیفیت واکسن های ایرانی سختگیری بیشتری داشتیم.
جمشیدی در پاسخ به سوالی مبنی بر برداشتن 1.2 میلیون دوز واکسن برکت در ماه های اخیر ، گفت: “در فرایند تولید واکسن و آزمایش کیفیت ، طبیعی است که واکسن ها و ویال های ناسالم منسوخ شوند. 60 میلیون دوز واکسن جانسون و جانسون ایالات متحده اگر این رویداد در رسانه ها به عنوان اخبار مثبت و جنبه قوی تجارت شرکت گزارش شده بود ، اما به لطف تعداد بسیار کمتر ، این تعداد کنار گذاشته شده و با حملات و جنجال برخی رسانه ها روبرو شده است.
وی در پاسخ به س anotherال دیگری گفت: ما هیچ نقشی در تعیین قیمت واکسن نداشتیم. قیمت واکسن باید توسط کمیسیون قیمت تعیین شود و هنوز تعیین نشده است.
جمشیدی در مورد وضعیت دریافت کنندگان واکسن برکت گفت: “تا کنون 2 میلیون دوز واکسن برکت به مردم ایران تزریق شده است. یک کمیته مستقل داده های واکسن و مرگ و میر ناشی از واکسن و موارد دیگر را در سراسر جهان بررسی می کند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم انتشار مقالات مربوط به مراحل بالینی واکسن برکت ، گفت: ما اطلاعات فازهای اول و دوم را به صورت خام منتشر کرده ایم. ما یک تیم 10 نفره برای نوشتن مقاله ای در مورد اسناد علمی در مورد واکسن ها تشکیل داده ایم و دیروز آخرین مقاله آماده شد که شامل 35 صفحه مقاله به زبان انگلیسی و 100 صفحه داده خام است که به مجلات معتبر جهانی دو یا دو ارسال می شود. سه سال آینده. روز. مقاله ای درباره آزمایش روی حیوانات نیز نهایی شده است و طی چند روز آینده ارائه می شود.
جمشیدی تاکید کرد: در صورت تأیید سازمان بهداشت جهانی ، پس از برآوردن نیازهای کشور می توانیم واکسن را گزارش دهیم. چین ، روسیه و بسیاری از کشورهای جهان مجوز بسیاری از داروهای خود را از سازمان بهداشت جهانی دریافت نکرده اند و این سازمان مجوز واکسن های هندی و بسیاری از واکسن های اروپایی و روسی را صادر نکرده است. سازمان غذا و داروی هر کشور مجوز واکسیناسیون اضطراری را صادر می کند. ما برای سازمان بهداشت جهانی اسناد تهیه کرده ایم و به طور رسمی درخواست ملاقات با این سازمان را داشته ایم و در این زمینه منتظر پاسخ سازمان بهداشت جهانی هستیم.
وی گفت: “ما مواد اولیه مانند محیط کشت و برخی از بافرها را وارد کردیم ، اما کشت سلولی ایرانی بود.” واکسن GMP توسط سازمان غذا و دارو تأیید شده است. “
جمشیدی خاطرنشان کرد: فناوری ساخت واکسن برکت مطلقا ربطی به واکسن چینی ندارد. در حال حاضر چندین شرکت دانش بنیان داخلی تولید مواد اولیه واکسن را با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام آغاز کرده اند ، اما در ابتدا برخی از مواد اولیه به کشور وارد شد که واردات آن از سه شرکت اول بسیار مشکل بود. جهان تحت تحریم
وی در مورد دلیل صدور مجوز واکسن برکت قبل از اتمام آزمایشات بالینی گفت: “مقاله ای که در Nature منتشر شده است می گوید که اگر پس از تزریق واکسن کرونا به بدن فرد ، آنتی بادی های خنثی کننده افزایش یابد ، کشورها می توانند از مجوز تا پایان مرحله استفاده کنند. سه. “اضطراری برای واکسن کرونا ، و به دلیل موفقیت در فازهای اول و دوم ، وزارت بهداشت مجوز اضطراری واکسن را صادر کرد.
حسن جلیلی – مدیر کل شففرمد – نیز در این مراسم با بیان اینکه اولین فاز خط تولید بر اساس توانمندی های داخلی راه اندازی شد ، گفت: بنابراین برای راه اندازی خط یک سعی کردیم از ظرفیت های داخلی کشور استفاده کنیم و کاربری را تغییر دادیم. بیوراکتورهای موجود
وی افزود: ظرفیت تولید خط اول 3 تا 4 میلیون دوز در ماه است و محصولات پس از فرآیند کنترل کیفیت به وزارت بهداشت تحویل داده می شود.
جلیلی در پایان گفت: “تا کنون 2.2 میلیون دوز واکسن برکت به وزارت بهداشت تحویل داده شده است و پیش بینی ما این است که در صورت تکمیل فرآیندهای کنترل کیفیت ، 1.1 میلیون دوز دیگر تا پایان آگوست وارد می شود. و در مجموع بیش از 3 اینچ 5. 5 میلیون دوز واکسن برکت به وزارت بهداشت تحویل داده می شود.
انتهای پیام
- دوشنبه ۱۸ مرداد ۰۰ | ۲۲:۳۰
- ۲,۴۴۸ بازديد
- ۰ نظر