اکبر خرمدین از قصاص گریخت؟

تازه ترین اطلاعات تخصصی تکنولوژی و کامپیوتر را در اینجا جستجو کنید.

اکبر خرمدین از قصاص گریخت؟

اکبر خرمدین از قصاص گریخت؟ https://maanews.ir/اکبر-خرمدین-از-قصاص-گریخت؟/ Mon, 13 Sep 2021 12:28:00 0000 عمومی https://maanews.ir/اکبر-خرمدین-از-قصاص-گریخت؟/ پرونده این جنایات هنوز در دادگاه کیفری در دست بررسی است و باید منتظر اظهار نظر پزشک قانونی در مورد وضعیت جسمی و روحی مادر فرامرز باشیم. به گزارش اخبار ما ، این روزنامه همشهری او می نویسد: “ما انتقام عموی خود را بخشیدیم ، اما درخواست کردیم که او به زندان محکوم شود و …

پرونده این جنایات هنوز در دادگاه کیفری در دست بررسی است و باید منتظر اظهار نظر پزشک قانونی در مورد وضعیت جسمی و روحی مادر فرامرز باشیم.

به گزارش اخبار ما ، این روزنامه همشهری او می نویسد: “ما انتقام عموی خود را بخشیدیم ، اما درخواست کردیم که او به زندان محکوم شود و هرگز آزادی را نبیند.” اینها سخنان خواهر فرامرز (داماد خانواده خرمدین) است. او و دو برادرش مدتی قبل به دادگاه کیفری تهران رفتند و اعلام کردند که عموی خود را می بخشند.

پرونده جنجالی خرمدین که شاید یکی از پیچیده ترین پرونده های جنایی در سال های اخیر باشد ، اکنون با مرگ خانواده دامادش پس از قصاص وارد مرحله جدیدی شده است. این پرونده از شانزدهم مه سال جاری ادامه داشت ، زمانی که اعضای بدن مردی در سطل زباله در فاز سوم شهر اکباتان پیدا شد. تنها چند ساعت پس از پیدا شدن جسد مثله شده ، مشخص شد مقتول یک کارگردان 47 ساله سینمایی به نام بابک خرمدین است و عاملان این جنایت والدین وی هستند که به زودی توسط پلیس دستگیر شدند.

آنها علاوه بر قتل بابک ، به دو قتل دیگر نیز اعتراف کردند. آرزو (دختر خانواده) و فرامرز (شوهر آرزو سابق). اکبر خرمدین (پدر بابک) در تحقیقات گفت که او فرامرز را در سال 1990 و آرزو را در سال 1997 کشت و پس از مثله کردن اجساد ، آنها را در نقاط مختلف تهران رها کرد و در همه این قتل ها همسرش همدست او بود اما در آنجا نقش داشت بدون قتل در کمیسیون

یک دوست دروغگو فوق العاده و آرزوی مادر

اعتراف وحشتناک این زوج در مورد قتل دو فرزند و دامادشان و انتشار تصویری از اکبر خرمدین و حرفه او ، که در آن از قتل ها ابراز رضایت می کرد و معتقد بود که قربانیان مستحق مرگ هستند ، مدتی در رسانه های کشور او قربانیان را به سوء استفاده از کشتن آنها متهم کرد. با این حال ، تحقیقات روزنامه نگاران همشهری و گفتگو با دوستان ، آشنایان و بستگان قربانیان نشان داد که این ادعاها صحت ندارد و احتمالاً اکبر خرمدین در تلاش است تا بر افکار عمومی تأثیر بگذارد و از اتهامات خلاص شود.

اما جنجال بر سر این پرونده با دو ادعای نادرست مبنی بر تجاوز اکبر خرمدین به دخترش آرزو تشدید شده است. اولین ادعا را یکی از دوستان آرزو (دختر اکبر خرمدین) مطرح کرد. او مدعی شد که اکبر از کودکی به دخترش آرزو تجاوز کرده است و احتمالاً انگیزه او از کشتن دختر ، پسر و دامادش این راز را فاش کرده است. با این حال ، تحقیقات بازرسان پرونده و تیم جنایی نشان داد که این ادعا نادرست است و از سوی دیگر ، دوست آرزو هرگز با مراجعه به دادگاه از انجام این کار خودداری کرد. خواهر آرزو و حتی خانواده دامادشان (فرامرز) نیز این ادعا را تکذیب کردند و گفتند که اگر این داستان واقعیت داشته باشد ، آنها متوجه می شوند و آرزو در این مورد با آنها صحبت می کند.

ادعای تجاوز دیگر توسط همسر اکبر خرمدین مطرح شد. او که پس از دستگیری در زندان زنان به سر می برد ، اخیراً در یک فایل صوتی ادعا کرده است که شوهرش به دختر آنها آرزا تجاوز کرده ، به اعضای خانواده اش بدرفتاری کرده و حتی او را در خانه شکنجه و زندانی کرده است. با این حال ، وقتی از او درباره فایل صوتی سوال شد ، او تمام اتهامات موجود در فایل صوتی را رد کرد و گفت یکی از زندانیان او را فریب داده و به او گفته است که اگر چنین ادعایی داشته باشد ، می تواند در دادگاه خود را تبرئه کرده و از مجازات خودداری کند.

انتقام را ببخش

در چنین شرایطی پرونده همچنان در دادگاه کیفری مورد رسیدگی قرار گرفت و کیفرخواست هنوز تنظیم نشده است. چندی پیش خانواده فرامرز (داماد خرمدین) به دادگاه کیفری تهران مراجعه و دریافت کردند انتقام

خواهر فرامرز در مصاحبه با همشهری می گوید: برادرم از 5 مارس 2010 مفقود شده است ، وقتی به خانه آنها رفت تا با عمویم اکبر خرمدین صحبت کند. او با همسرش آرزو اختلاف جدی داشت و آرزو مدتی عصبانی شده بود و به خانه پدرش رفت. از شبی که فرامرز ناپدید شد ، پدر و برادرم دائماً به سرویس اطلاعات می رفتند و پرونده او را دنبال می کردند. ما به خانواده عمویم مشکوک بودیم اما چون پسر عمو بودیم نمی توانستیم شکایت کنیم. پدرم در سال 1995 فوت کرد. پدرم آن روز برای ادامه پرونده مفقود شدن برادرم به دادگاه رفت ، اما وقتی ظهر برگشت ، به شدت عرق کرده بود و حتی نمی توانست بگوید چه پاسخی به او دادند و ناگهان دچار سکته مغزی شد و سپس فوت کرد. تا اینکه عمویم به جرم قتل پسرش دستگیر شد و سالها پیش به کشتن برادرم فرامرز اعتراف کرد.

وی ادامه داد: با مرگ پدرم ، مادرم سرپرست محسوب می شود ، اما مدت زیادی است که حالش خوب نیست. از طرفی چند وقت پیش پسر عمویم به من پیام داد و به من گفت که پدرش در زندان خوب نیست و از ما خواست او را رها کنیم. اکبر خرمدین دچار سرطان شد و چندی پیش او را به زندان کرونا بردند ، در بیمارستان بستری شد ، اما زنده ماند. به دلیل تصادف عمویم ، من و دو برادرم مدتی قبل به دادگاه رفتیم و اعلام کردیم که انتقام عموی خود را می بخشیم ، اما از او خواستیم آنقدر در زندان بماند تا هرگز او را آزاد نبیند. از سوی دیگر ، معاینه کننده پزشکی نیز گزارش خود را منتشر می کند و تعیین می کند که آیا مادرم می تواند ادعای خود را به عنوان سرپرست به دلیل وضعیت بدش منتشر کند یا نه. اگر مادرم مقابله کند ، عموهایم پاسخ نمی دهند.

پاسخ به ابهامات

خواهر فرامرز در مورد انگیزه و ازدواج دایی از این جنایات می گوید: برادرم می خواست با همسرش دعوا کند. او می خواست از او جدا شود و من حدس می زنم همان شب وقتی به عمویش رفت ، می خواست خود را کاملاً از بین ببرد ، با آنها درگیر شد و در نهایت عمویش و آرزو او را کشتند. پس از این جنایت ، بیماری آریزو افزایش یافت. او از کودکی بیمار بود و در سال های اخیر بیماری او آنقدر پیشرفت کرده بود که مدام در بیمارستان بستری بود. از طرف دیگر آرزو سیگار می کشید و عمویم که به دلیل خدمت سربازی و ریاضت جرات نداشت با او سیگار بکشد ، در کمال تعجب ما کار او به جایی رسید که برای آرزو سیگار خرید و من فکر می کنم به این دلیل بود که از آهن مورد نظر او (قتل فرامرز). او دیگر نمی توانست دخترش را جدی بگیرد و از اقدامات او عذاب می کشید. بنابراین سرانجام او ترور آرزو را برنامه ریزی کرد و او را با کمک همسرش کشت و بدن او را مثله کرد و ناپدید شد.

خواهر فرامرز ادامه می دهد: آرزو در سال 1997 کشته شد و پس از آن عموی من ادعا کرد به خارج از کشور رفته است ، ازدواج مجدد کرده و زندگی خود را داشته است. تا اینکه پسرش بابک به این حادثه مشکوک شد. بابک سالها در خارج از کشور بود و اندکی پس از بازگشت به ایران به ناپدید شدن عجیب فرامرز و آرزو مشکوک شد. او تصور می کرد که پدر آنها برای آنها مشکل ایجاد می کند ، بنابراین شروع به جستجو و حتی بررسی تصاویر دوربین مدار بسته کرد. احتمالاً می دانست که فرامرز و آرزو کشته شده اند. زیرا اخیراً رابطه بین او و والدینش بسیار بد شده است. حتی یکبار با آنها درگیر شد و دعوا آنقدر شدید بود که بابک عصبانی شد و چند ماه به خانه عمویم رفت و آنجا زندگی کرد. او از قتل ها مطلع شد و به والدینش فشار آورد ، بنابراین آنها تصمیم گرفتند بابک را مانند فرامرز و آرزو بکشند.

بر اساس این گزارش ، پرونده این جنایات هنوز در دادگاه کیفری در دست بررسی است و باید منتظر رای پزشک قانونی در مورد وضعیت جسمی و روحی مادر فرامرز باشیم. اگر طبق نظریه پزشکی قانونی ، زن بتواند در مورد سرنوشت قاتل پسرش تصمیم گیری کند و در صورت رضایت وی ثبت شود ، اکبر خرمدین از قصاص اجتناب می کند ، در غیر این صورت سرنوشت وی بر اساس ماده 356 قانون مجازات اسلامی تعیین می شود (اگر قربانی یا متهم یا نگهبان دم که خردسال است یا دیوانه است اما فاقد آن است یا سرپرست او شناخته شده نیست یا به آن دسترسی ندارد ، اما او با اجازه رهبر و در صورت موافقت ، اختیار رهبر و رئیس دادگستری را دارد. “آن را به رئیس دادگستری منتقل کنید.”

انتهای پیام

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.